Sveriges bästa verksamheter

Aktuell status
Ej registrerad
Pris
300/400

Hur får man hög kvalitet och bra resultat? Vad kännetecknar egentligen Sveriges bästa verksamheter? Vad gör de annorlunda i jämförelse med andra verksamheter?
Föreläsaren Henrik Eriksson har även skrivit en bok med samma namn som denna föreläsning; Sveriges bästa verksamheter.

Föreläsare

Henrik Eriksson kallar sig själv för “kvalitetsforskare”, officiellt är han biträdande professor, vid Teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers Tekniska Högskola.

I över 20 år har Henrik bedrivit forskning om vad som kännetecknar framgångsrika verksamheter. Parallellt med detta arbetar han med kvalitets- och verksamhetsutveckling i ett flertal branscher, som inom industrin och inom vården. Det finns en enorm potential i organisationer som handlar om sättet att leda en verksamhet. Det som kännetecknar de organisationer som uppnår riktigt bra resultat inom kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, ekonomi och samhälle arbetar inte hårdare än andra verksamheter, men de arbetar annorlunda och smartare. Resultaten från Henriks forskning och praktiska erfarenheter delar han med sig av genom Förbättringsakademin.

Kursen är 1 timme och 25 minuter.

Pris

Medlem i KEF:  300 kronor exkl. moms.
Icke medlem: 400 kronor exkl. moms.

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Beställ kurs

Du får tillgång till kursen inom 1–3 arbetsdagar från beställningsdatum och har tillgång till kursen 12 månader från beställningsdatum.

Beställ


Kontakt & förfrågningar

Faktureringsfrågor:
Anne-Marie Westin,
0720-60 50 10, medlem@kef.se

Tekniska frågor:
Johanna Lundgren
0720-60 50 22, johanna@kef.se