Excel- och Officekurser

Aktuell status
Ej registrerad
Pris
Medlemsrabatt

Med våra e-kurser kan du ge alla medarbetare just den utbildning som var och en behöver i Officepaketet. Pedagogiska videofilmer och digital kurslitteratur ger två alternativ till inlärning och problemlösning. Kurserna erbjuder vi er i samarbete med vår KEF-partner Infocell.

Om ni är flera personer i er organisation som är intresserade av ett paket bör ni göra en gemensam beställning av ett sk “Kommunpaket”. Då finns möjligheten att ta del av upp till 80% rabatt på de priser som gäller för enskilda beställningar.

Titta gärna på videofilmen som finns längst ner på sidan.

Det ultimata kurspaketet. Här har du tillgång till ALLA e-kurser avseende Office och Excel. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

Innehåller e-kurser i Powerpoint, Outlook, Word, Power Pivot, Excel Avancerad, Excel Pivottabeller, Excel fördjupning, Excel Grund/självlärda, VBA o Makron, Onenote, Skype, Office 365 online, Power BI, Power Query, Windows 10, Microsoft Teams

KEF-medlem: 3 200 kr (Ordinarie pris: 3.995 kr)

Ja, jag vill beställa!

Kommunpaket: 800 – 1.250 kr. Minimum debiteras för 10 personer. Pris beror på antalet personer som beställer. Mer info och beställning till kella.norlander@kef.se.

Hundratals kursavsnitt i programmen du använder dagligen; Excel, Outlook, Word, OneNote, PowerPoint, Skype samt många andra program i Office 365. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

KEF-medlem: 2 400 kr (Ordinarie pris: 2.995 kr)

Ja, jag vill beställa!

Kommunpaket: 600 – 1.000 kr. Minimum debiteras för 10 personer. Pris beror på antalet personer som beställer. Mer info och beställning till kella.norlander@kef.se.

Bli kommunens/regionens Excelexpert!

Med detta paket får du ditt Excelbehov mättat oavsett på vilken nivå du startar.Med detta paket får du tillgång till Excel Grund/Självlärda, Excel Fördjupning, Excel Pivottabeller och Excel Avancerad. Gör kunskapstester, få kursintyg, öva, repetera och använd som problemlösare i ditt dagliga arbete. Få tillgång till hundratals kursavsnitt med videofilmer och text-/bilddokumentation för olika nivåer och områden i Excel. Vi lovar dig den mest innehållsrika utbildningen du kan få i Excel!

KEF-medlem: 1.600 kr (Ordinarie pris: 1.995 kr)

Ja, jag vill beställa!

Kommunpaket: 400 – 700 kr. Minimum debiteras för 10 personer. Pris beror på antalet personer som beställer. Mer info och beställning till kella.norlander@kef.se.

En unik och omfattande kurs i de så kallade Power-verktygen; Power Query, Power Pivot och Power BI. Automatisera dina arbetsflöden i Excel och Power BI med transformeringar via Power Query. Bygg stabila datamodeller i Excel med Power Pivot för att sedan analysera med pivottabeller, pivotdiagram och knappsatser i Excel. I Power BI kan du kombinera kraften med Power Query och Power Pivot samtidigt som du har helt nya möjligheter till visualisering och distribution av rapporter och dashboards.

KEF-medlem: 2 000 kr (Ordinarie pris: 2.495 kr)

Ja, jag vill beställa!

Kommunpaket: 500 – 800 kr. Minimum debiteras för 10 personer. Pris beror på antalet personer som beställer. Mer info och beställning till kella.norlander@kef.se.

Beställ någon av e-kurserna ovan

Paketpris – Kommunpaket ett prisvärt alternativ

Alla de kurser vi erbjuder som e-kurser kan du även beställa som Kommunpaket. Det innebär att du gör en beställning av respektive paket för en grupp personer och kan på det sättet få upp till 80% av de priser som gäller vid enstaka beställningar. De paket vi har är följande och kan beställas under respektive paket nedan. Prisvariationerna inom respektive paket beror på hur många medlemmar som ingår i den beställning du gör. Minimum är beställning för 10 personer/paket.;

  • Guldpaketet: Alla kurser i alla paket ingår. Pris från 800 – 1250 kr/person/12 månader. Pris varierar baserat på hur många personer som beställningen avser.
  • Officepaketet: Se innehåll ovan. Pris från 600 – 1000 kr/person/12 månader. Pris varierar baserat på hur många personer som beställningen avser.
  • Excelpaketet: Se innehåll ovan. Pris från 400 – 700 kr/person/12 månader. Pris varierar baserat på hur många personer som beställningen avser.
  • Powerpaketet: Se innehåll ovan. Pris från 500 – 800 kr/person/12 månader. Pris varierar baserat på hur många personer som beställningen avser.

Beställning och mer information om Kommunpaketet

För att få exakt pris efter just din organisations behov, vänligen kontakta Kella Norlander,  på kella.norlander@kef.se eller på telefon 070-233 54 80.

Liten film som introducerar dig till E-kurserna i Excel och Office